Ξανά θεραπεία ο Καστάνιος, ουσιαστικά νοκ άουτ με ΠΑΟΚ

Ξανά θεραπεία ο Καστάνιος, ουσιαστικά νοκ άουτ με ΠΑΟΚ

Newsroom
Ξανά θεραπεία ο Καστάνιος, ουσιαστικά νοκ άουτ με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολλανδός φορ του ΟΦΗ δεν γυμνάστηκε ούτε σήμερα και επί της ουσίας δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ουσιαστικά νοκ άουτ από το επερχόμενο (3/10) ματς με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Καστάνιος, καθώς ο Ολλανδός φορ έκανε και σήμερα θεραπεία. Ετσι προστέθηκε στη λίστα με τους απόντες του ΟΦΗ, όπου πλην των μακροχρόνια ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει και τους Λάμπρου, Καμάου.


Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Με τον Νίκο Νιόπλια και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση στις ασκήσεις που αφορούν στα τελειώματα φάσεων ολοκληρώθηκε μια ακόμα προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 3/10, 18:15).


Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης άσκηση κατοχής μπάλας, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στατικές φάσεις.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν και σήμερα (1/10) οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Θεραπεία έκανε ο Luc Castaignos, ενώ ο Bruce Kamau δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (2/10), στις 17:00 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα