Άσκησε έφεση η ΑΕΚ για τις ποινές του αγώνα με τον ΟΦΗ

Άσκησε έφεση η ΑΕΚ για τις ποινές του αγώνα με τον ΟΦΗ

Newsroom
Άσκησε έφεση η ΑΕΚ για τις ποινές του αγώνα με τον ΟΦΗ

bet365

Η ΑΕΚ, όπως αναμενόταν, προχώρησε σε έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την Παρασκευή (1/10) στις 16:00.

Ποινές απαγόρευσης εισόδου για ένα μήνα στα γήπεδα επέβαλε το Πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο στους Παναγιώτη Κονέ, Γιάννη Παπαδημητρίου και σε άλλα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η ΑΕΚ είχε ενημερώσει πως θα ασκήσει έφεση για τις ποινές, όπως και έκανε. Η συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων για τις υποθέσεις αυτές θα λάβει χώρα την Παρασκευή (1/10) στις 16:00 και η απόφαση θα βγει μετά από κάποιες ημέρες.

«Έφεση 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ 2) του Παναγιώτη Κονέ 3) του Ιωάννη Παπαδημητρίου 4) του Χρήστου Παπαδημητρίου 5) του Ιωάννη Παπαδόπουλου και 6) του Βασιλείου Δημητριάδη κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ με αριθμό 120/24.09.2021».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα