Πουρσανίδης: «Οι εικόνες που βλέπεις δεν σε βοηθούν να βάλεις τις λέξεις σε μία σειρά»

Πουρσανίδης: «Οι εικόνες που βλέπεις δεν σε βοηθούν να βάλεις τις λέξεις σε μία σειρά»

Newsroom
 Πουρσανίδης: «Οι εικόνες που βλέπεις δεν σε βοηθούν να βάλεις τις λέξεις σε μία σειρά»

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΦΗ έδειξε σοκαρισμένος από τα όσα αντίκρυσε στο Αρκαλοχώρι. Το «μήνυμα» των Σωτηρίου, Μπαλογιάννη.

Κοντά σε όσους επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό στην Κρήτη βρέθηκε σήμερα ο ΟΦΗ, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα επισκέφθηκε το Αρκαλοχώρι. Ο Ηλίας Πουρσανίδης συγκίνησε με τα λόγια του. «Οι εικόνες που βλέπεις δεν σε βοηθούν στο να βάλεις τις λέξεις σε μία σειρά και να πεις κάτι το ουσιαστικό. Ο ΟΦΗ έτσι κι αλλιώς έχει αποδείξει ότι τα τελευταία χρόνια είναι όπου χρειάζεται και προσπαθεί να δίνει έστω και λίγη χαρά, να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους και ευχαριστούμε πολύ τον συνεργάτη μας “Καλημέρα Φρούτα” που μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια και μπορέσαμε να δώσουμε εκτός από την αγάπη μας και φρούτα», ανέφερε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.

Και συνέχισε. «Δεν είναι μόνο αυτή η δράση που θα κάνουμε, καλούμε στον αγώνα της Κυριακής τον κόσμο να γεμίσει τις θύρες 4 και 5 για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους εδώ και να μπορέσουμε να φτιάξουμε τα σχολεία που ενδεχομένως έχουν πρόβλημα. Γενικά θέλουμε να στηρίξουν την ομάδα αλλά εδώ, ένα παραπάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το οργανωμένο κίνημα της ομάδας μας που έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».
....


Ο γκολκίπερ της Δημήτρης Σωτηρίου από την πλευρά του σχολίασε πως «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι σκέψεις μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα με τις δράσεις της έχει δείξει το πρόσωπό της. Είναι ευλογία να μπορείς να δίνεις και να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη. Καλή δύναμη εύχομαι στους ανθρώπους και μακάρι να κινητοποιηθούν κι άλλοι για να βοηθήσουν».

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και ο Κώστας Μπαλογιάννης, που κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ όπου μέρος των εισπράξεων θα διατεθούν για την ενίσχυση των κατοίκων της περιοχής. «Οι άνθρωποι ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες, πραγματικά είναι ήρωες. Εμείς με την ομάδα από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε έστω και αυτή τη μικρή κίνηση, και ελπίζω όλος ο κόσμος να συμβάλλει σε αυτό, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι στη θέση αυτών των ανθρώπων. Την Κυριακή να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται, να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεφύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από όλο αυτό. Ο καθένας μας πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει με τον τρόπο του αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα