Κλήθηκαν στις Εθνικές τους Φλόρες, Κορνέλιους

Newsroom
Κλήθηκαν στις Εθνικές τους Φλόρες, Κορνέλιους

bet365

Ο αμυντικός χαφ και ο στόπερ του Παναιτωλικού θα ταξιδέψουν, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, σε Ονδούρα και Καναδά αντίστοιχα.

Για τις πατρίδες τους θα αναχωρήσουν οι Φλόρες και Κορνέλιους μετά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ, καθώς κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες της Ονδούρας και του Καναδά αντίστοιχα. Ο πρώτος για τα ματς με Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Τζαμάικα και ο δεύτερος για εκείνα με Μεξικό, Τζαμάικα, Παναμά στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του επόμενου Μουντιάλ (οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν από τις 8 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου).


Ο Μόρσεϊ επίσης συμπεριλήφθηκε στις επιλογές της Σιέρα Λεόνε για σειρά φιλικών που έχει προγραμματίσει αλλά αποφασίστηκε να μείνει στην Ελλάδα επειδή δεν είναι επίσημα παιχνίδια, ενώ ο Ζεστέντ ναι μεν κλήθηκε στην Εθνική του Μπενίν αλλά επίσης δεν θα ταξιδέψει καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα