ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι εδώ και υπόσχεται «μέρες του 2019»!

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι εδώ και υπόσχεται «μέρες του 2019»!

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι εδώ και υπόσχεται «μέρες του 2019»!

bet365

Η νέα «παρέμβαση», μέσω τηλεδιάσκεψης, του Ιβάν Σαββίδης «έκρυβε» σημαντικές ειδήσεις για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ, για τους στόχους και την στρατηγική της ομάδας μέσα στη χρονιά.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όχι απλά ασχολείται καθημερινά με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο παραμένει ενεργός, αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερα όνειρα και βλέψεις για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» οικογένειας στη νέα «παρέμβασή» του την Τρίτη (29/9) ξεκαθάρισε μια και καλή, ότι καθημερινά ασχολείται πολλές ώρες με θέματα της ομάδας, απλώς η πανδημία του κορονοϊού είναι απαγορευτική για εκείνον (παρότι έχει κάνει τρία εμβόλια δεν αναπτύσσει πολλά αντισώματα) κρατώντας τον καθηλωμένο στο «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής.

«Ο Θεός μας έστειλε και αυτή τη δοκιμασία για να την ξεπεράσουμε. Είμαι στο Πόρτο Καρράς και παλεύω με τους πειρασμούς μου. Νομίζετε είναι εύκολο να αντέξω να μην πάρω το αυτοκίνητο και να έρθω στο γήπεδο;», υποστήριξε.

Πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και στον όμιλο του Conference League

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης φρόντισε να οριοθετήσει την στρατηγική του ΠΑΟΚ για τους επόμενους μήνες κάνοντας σαφές πως οι «ασπρόμαυροι» θα ενισχυθούν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

savvidis

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προανήγγειλε την ενίσχυση της ομάδας, «θα συνεχιστεί έχοντας αποκτήσει η τεχνική ηγεσία ξεκάθαρη εικόνα πια των αναγκών», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα έθεσε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων που έχει ο ίδιος και ο κόσμος της ομάδας. «Οι στόχοι μας είναι κοινοί και οι υψηλότεροι, τον Ιανουάριο θα είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον προπονητή και θα προχωρήσουμε σε αυτές», εξήγησε ο κ. Σαββίδης ξεκαθαρίζοντας ότι «η δεύτερη θέση δεν είναι ποτέ λόγος ικανοποίησης για τον ΠΑΟΚ, άρα στοχεύουμε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και στον όμιλο του Conference League».

«Γι’ αυτό δεν πήραμε αθλητικό διευθυντή»

savvidis-lucescu

Η πολύ καλή σχέση μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου, η άμεση συνεργασία των δύο ανδρών, είναι ο λόγος που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αποφάσισαν να δοκιμάσουν το μοντέλο δίχως την παρουσία αθλητικού διευθυντή, που τη δεδομένη στιγμή δεν κρίνεται απαραίτητη, «λειτουργούμε καλύτερα δίχως να υπάρχουν ενδιάμεσοι, αυτό το μοντέλο λειτουργίας παλιότερα έφερε καθυστερήσεις», σημείωναν οι στενοί συνεργάτες του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Η ενότητα το «όπλο» του ΠΑΟΚ

Στο τραπέζι τέθηκε εκ νέου το κομμάτι της ενότητας και της συσπείρωσης, που για τον κ. Σαββίδη κρίνεται σημαντικό και απαραίτητο για την καθημερινότητα της ομάδας.

savvidis

«Η μεγαλύτερη μεταγραφή θα είναι η ενότητά μας, στα επίπεδα του 2019. Αυτή έφερε την επιτυχία, αυτή θέλω να επαναφέρετε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με κάθε κόστος», είπε απευθυνόμενος στα στελέχη της ομάδας θεωρώντας άκρως επιτυχημένο το μοντέλο της διετίας 2017-19, γι’ αυτό και θέλει να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εφαρμοστεί εκ νέου. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όπως πριν δύο χρόνια. Όταν ήμασταν έτσι, κανείς δεν μπορούσε να μας διασπάσει. Αφού είδαν ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν δυναμώνοντας οι ίδιοι, οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να αδυνατίσουν εμάς, με παραπληροφόρηση και στοχεύοντας στην ενότητά μας», σημείωσε ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου».

Το… μήνυμα για τη «Νέα Τούμπα»

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της ΔΕΘ αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι «η «κυβέρνηση περιμένει τον επενδυτή» και την επομένη πως «προχωράει το θέμα του Προεδρικού Διατάγματος». Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο κ. Σαββίδης, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς, επεσήμανε τις σημαντικές καθυστερήσεις που σημειώνονται στην πορεία του έργου, αλλά και στη μίσθωση του Καυταντζογλείου.

toumba

Για το συγκεκριμένο ζήτημα μόνο η εκτίμηση των έργων και η υπογραφή σύμβασης χρειάζεται περίπου ένα μήνα, ωστόσο εδώ και σχεδόν 20 ημέρες δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή εξέλιξη.

«Δεν είμαστε παράσιτα ή επαίτες για να ζητάμε οικονομική ενίσχυση. Έχουμε ζητήσει ωστόσο να μελετηθεί η δυνατότητα συμμετοχής της Πολιτείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στην χρηματοδότηση των έργων που είναι σε όφελος της κοινωνίας. Πάντα με δικαιοσύνη και σύμφωνα με την ανάλογη πρακτική στα άλλα γήπεδα που χτίστηκαν στη χώρα», σχολίασε ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» προσθέτοντας ότι: «ο στόχος να γιορτάσουμε έναν αιώνα ζωής στο νέο μας γήπεδο, είναι εφικτός μόνο αν τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα».

@Photo credits: INTIME, PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα