Τσίγκρι πες αλήθεια, πόσο είσαι; (pic & vid)

Τσίγκρι πες αλήθεια, πόσο είσαι; (pic & vid)

Γιώργος Ντυμένος
 Τσίγκρι πες αλήθεια, πόσο είσαι; (pic & vid)

bet365

Ο Ιωνικός στη Ριζούπολη «κράτησε» ξανά το μηδέν και ο Ουκρανός στόπερ έκανε σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών δεύτερο σερί εξαιρετικό ματς.

Πείτε ότι φέρνετε έναν τύπο άσχετο με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και του ζητάτε να δει τα ματς του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης που έληξαν χωρίς σκορ. Μετά του μεταφέρετε πως διεξήχθησαν σε απόσταση 4 ημερών (23 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα) και ότι ο παίκτης με το Νο 16 στην πλάτη που αγωνίζεται τους Νικαιώτες είναι 34 ετών και 10 μηνών. Αυτόματα το πιο πιθανό είναι να σας απαντήσει. «Εμάς βρήκες; Σιγά μην είναι και 40!».

Και όμως σε περίπου 6 εβδομάδες ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα κλείσει τα 35 του χρόνια καθώς έχει γεννηθεί στις 7 Νοεμβρίου του 1986 αλλά παίζει σαν 20άρης. Αν δεν έχει, για να το αλαφρύνουμε κάπως, κάποιον δίδυμο αδερφό.

Η αλήθεια όμως είναι πως «φωνάζει» ότι ο τρόπος που παίζει η ομάδα ταιριάζει «γάντι» σε έναν παίκτη της κλάσης και εμπειρίας του και είναι εμφανές πως του επιτρέπει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια όπως πρέπει.

....

Αν θυμηθούμε τα συγκεκριμένα ματς θα δούμε πως ο Ιωνικός ναι μεν δέχθηκε φάσεις στα συγκεκριμένα ματς αλλά ελάχιστες ήταν μέσα από τα καρέ του και σε οργανωμένη επίθεση. Με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» οι φιλοξενούμενοί του αναλώθηκαν σε μακρινά σουτ και μόνο σε μία περίπτωση ο Πίρσμαν απείλησε μέσα από το «κουτί», ενώ χθες στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας δημιούργησε ορισμένες «κλασικές» ευκαιρίες αλλά ήταν σε τρανζίσιον (Σαχλί) ή προσωπική «εναέρια μονομαχία» (Ντάουντα). Οσες φορές πάτησε περιοχή για να «εκτελέσει», δεν βρήκε τη «μεγάλη φάση».

Αυτό το πιστώνεται όλη η ομάδα, εύλογα, αλλά ο φυσικός της ηγέτης στα «μετόπισθεν» και κυρίως αν είναι και στόπερ παίρνει ένα credit παραπάνω. Πόσο δε αν μέτρησε αθροιστικά στα παραπάνω παιχνίδια 8 επεμβάσεις, 7 κλεψίματα και ζήτημα αν «έχασε» 1 εναέρια «μονομαχία» σε ροή αγώνα ή στατικές μπάλες.

Στον αντίποδα εκείνος «φλέρταρε»... περισσότερο με το γκολ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ, και αν έβρισκε δίχτυα θα κάναμε τώρα λόγο για ένα «τέλειο» 4ημερο.

Αλλά Τσίγκρι πες αλήθεια, πόσο είσαι;

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα