Τα είπαν Μιλόγεβιτς και παίκτες: «Να είμαστε ενωμένοι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Τα είπαν Μιλόγεβιτς και παίκτες: «Να είμαστε ενωμένοι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Δημήτρης Βέργος
Τα είπαν Μιλόγεβιτς και παίκτες: «Να είμαστε ενωμένοι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

bet365

Μια ημέρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και παίκτες μίλησαν στα Σπάτα για το πήγε λάθος. Τι ειπώθηκε από τον Σέρβο κόουτς και από τους Αντρέ Σιμόες και Μιχάλη Μπακάκη.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και η άσχημη εμφάνιση στην Τούμπα έφεραν προβληματισμό στην ΑΕΚ, με τον Μιλόγεβιτς και τους παίκτες να μιλάνε για αρκετή ώρα στα Σπάτα πριν την έναρξη της προπόνησης τη Δευτέρα.

«Δεν ήμασταν καλοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Έγιναν πολλά λάθη, χάσαμε πολλές μονομαχίες. Ας συζητήσουμε όλοι μαζί να μου πείτε και εσείς τι φταίει για την εικόνα μας. Ας αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και να παλεύει ο καθένας για τον συμπαίκτη του. Είστε καλοί παίκτες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι», είπε αρχικά ο Μιλόγεβιτς.

Εκεί πήρε τον λόγο ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος υποστήριξε: «Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Να μιλήσουμε ανοικτά τώρα που είναι αρχή. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή losers; Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια εικόνα. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος και να πάρουμε αποφάσεις για το καλό της ομάδας».

Σε ανάλογο ύφος μίλησε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ στη συνέχεια όλοι τόνισαν ότι στο ματς που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να μπει στον σωστό δρόμο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα