Δεληζήσης: «Εγώ είμαι μόνο για τα δύσκολα»

Δεληζήσης: «Εγώ είμαι μόνο για τα δύσκολα»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Εγώ είμαι μόνο για τα δύσκολα»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης επιστρατεύτηκε στα… δύσκολα, μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο και εξήγησε ότι πάντα είναι έτοιμος όταν τον χρειάζεται ο Άρης.

Ο αρχηγός των «κίτρινων» μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη επί του Ατρόμητο και αρχικά στάθηκε στη σημασία αυτής. «Ο Ατρόμητος προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα και ήθελε και αυτός τη νίκη. Κάναμε μια σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα, αυτή μας έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ, θέλαμε να συνεχίσουμε τις νίκες μετά το κακό ξεκίνημα κι αυτό κάναμε. Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν κυρίαρχοι, ο Ατρόμητος βρήκε γκολ σε μια φάση που βρήκε, νιώθω όμως ότι είχαμε μια σιγουριά για τη νίκη».

Ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε στην αλλαγή ψυχολογίας που φέρνουν οι νίκες. «Πάντα έχεις ψυχολογικό αβαντάζ όταν κερδίσεις. Προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα, μας ταρακούνησαν κάποια πράγματα, όπως ο κόσμος που ήρθε να μας μιλήσει. Μαζευτήκαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια και κάναμε σοβαρή κουβέντα. Φέτος έχουμε ένα πολύ πιο δύσκολο πρωτάθλημα καθώς οι μικρομεσαίες ομάδες βάζουν δύσκολα στους μεγάλους».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη διπλή απόκρουσή του πάνω στη γραμμή αλλά και την ετοιμότητά του όταν χρειάζεται η ομάδα του. «Έτυχε να ήμουν εκεί. Έβγαλα την πρώτη φάση και ενστικτωδώς ξάπλωσα. Ευτυχώς δεν μπήκε η μπάλα μέσα. Από εκεί και πέρα, πάντα περιμένω την ευκαιρία μου, πάντα είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα και είμαι μόνο για τα δύσκολα».

Σε ότι αφορά τη φάση του 47ου λεπτού και το χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου εντός περιοχής, εκτίμησε ότι… «ήταν πέναλτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα