Σπανός: «Ο Ιωνικός είναι το 'λιμάνι' μου» (vid)

Σπανός: «Ο Ιωνικός είναι το 'λιμάνι' μου» (vid)

Newsroom
 Σπανός: «Ο Ιωνικός είναι το 'λιμάνι' μου» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Ιωνικού έδωσε το «σύνθημα» ώστε η ομάδα να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Με έναν, υπό προϋποθέσεις πολύτιμο για τη συνέχεια, βαθμό έφυγε ο Ιωνικός από τη Ριζούπολη και ο Δημήτρης Σπανός γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που είδαν από κοντά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0). «Τους ευχαριστώ καταρχάς γι' αυτό. Είναι σημαντικό για 'μένα. Έχω δεθεί με αυτούς τους ανθρώπους και με την ομάδα. Εχω παίξει 4-5 χρόνια. Είμαι σχεδόν 1,5 χρόνο προπονητής της. Νομίζω είναι το ''λιμάνι'' μου. Έχω πάρει πράγματα απ' αυτήν την ομάδα. Έχω δώσει, αλλά κι έχω πάρει. Τους ευχαριστώ, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να συνεχίσουμε να παίρνουμε πόντους», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε για τον βαθμό. «Είναι πολύτιμος. Εάν σκεφτείς ότι είναι μια ομάδα (σ.σ. ο Απόλλων) που δεν είχε βαθμό, ήταν χαμηλά και δεν μας έφτασε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Όμως, κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσουμε κιόλας και πρέπει να πετύχουμε και γκολ. Η ομάδα δεν έχει τέτοια προβλήματα. Είναι πάρα πολύ καλή μεσοεπιθετικά, θεωρώ όμως ότι πρέπει να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε. Δεν τα βγάλαμε σήμερα. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Μία-δύο-τρεις ευκαιρίες που κάνουμε, θα πρέπει να σκοράρουμε».

Για το εάν αιφνιδιάστηκε ο Ιωνικός στο πρώτο ημίχρονο από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σχολίασε πως «μπήκε πολύ δυνατά ο Απόλλων, πιο δυνατά απ' ό, τι περιμέναμε. Δεν είχαμε εικόνα άλλων παιχνιδιών. Είχαμε παθητικό ρόλο. Είναι καλό για να μας γίνει μάθημα και να μην επαναληφθεί. Στο πρώτο ημίχρονο γλιτώσαμε τα χειρότερα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα