Παράσχος: «Σήμερα αυτοκτονήσαμε με τα λάθη που κάναμε» (vid)

Newsroom
Παράσχος: «Σήμερα αυτοκτονήσαμε με τα λάθη που κάναμε» (vid)

bet365

Στα λάθη της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος μιλώντας για την ήττα από τον Άρη με 3-1, τονίζοντας πως οι Περιστεριώτες «αυτοκτόνησαν».

Ο Γιώργος Παράσχος κάθισε στον πάγκο του Ατρομήτου για πρώτη φορά στο ματς με τον Άρη μετά την επιστροφή του στους «κυανόλευκους», με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 3-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είμαι δεμένος με τον Ατρόμητο, με επιτυχίες. Δεν σταματώ στο σκορ το σημερινό, θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Αυτοκτονήσαμε σήμερα, με γκολ που δεν τα περίμενε κανείς! Η ομάδα αυτή θα βρει το δρόμο της και τα πατήματά της. Ομαδικά λάθη, δεν είναι δυνατόν να σηκώνεις το χέρι! Λάθη από έμπειρους παίκτες. Έζησα πιο δύσκολες καταστάσεις σε άλλες ομάδες και σε αυτή την ομάδα όλα είναι λυμένα και θα τα καταφέρουμε».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Περάσαμε πολύ καλά με τον Μάντζιο, τον είχα παίκτη, αλλά και συνεργάτη. Είναι και πολύ καλός προπονητής και θα τα πάει καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα