Ατρόμητος - Άρης: Ο Περράκης πήγε στο μόνιτορ και αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Παπαδόπουλου (vid)

Newsroom
Ατρόμητος - Άρης: Ο Περράκης πήγε στο μόνιτορ και αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Παπαδόπουλου (vid)

bet365

Ο διαιτητής Κωνσταντίνος Περράκης πήγε ο ίδιος στο μόνιτορ για να τσεκάρει τη φάση με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, βλέποντας ότι από τη στιγμή που η μπάλα χτύπησε πρώτα στον μηρό και μετά στο χέρι, δεν υπήρχε πέναλτι στο 47' του αγώνα Ατρόμητος - Άρης.

Στο 47' του αγώνα Ατρόμητος - Άρης, ο Δεληζήσης έκανε κεφαλιά και η μπάλα αφού πρώτα χτύπησε στον μηρό του Κυριάκου Παπαδόπουλου, πήγε πάνω στο χέρι του.

Στο 48' ο διαιτητής Κωνσταντίνος Περράκης πήγε να τσεκάρει τη φάση στο μόνιτορ και την ώρα που την παρακολουθούσε, ο τεχνικός διευθυντής των γηπεδούχων Γιάννης Αγγελόπουλος τού έκανε παράπονα, με αποτέλεσμα να δεχτεί κίτρινη κάρτα.

Λίγο αργότερα ο ρέφερι, που τα άκουγε την ίδια ώρα από τον Δημήτρη Νιαρχάκο του Άρη, αποφάσισε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, διότι η μπάλα χτύπησε πρώτα στο χέρι του αμυντικού του Ατρόμητου και ακολούθως στο χέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα