Ανάλυση Wyscout: Οι Μασούρας και Βρουσάι είχαν κορυφαία αμυντική εικόνα με Αστέρα (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Οι Μασούρας και Βρουσάι είχαν κορυφαία αμυντική εικόνα με Αστέρα (pics)

bet365

Με τη συμβολή της κορυφαίας πλατφόρμας Wyscout μπορούμε να δούμε την αμυντική εικόνα των Μασούρα και Βρουσάι στο αμυντικό σκέλος στο ματς της Τρίπολης.

Ο Γιώργος Μασούρας αναμφίβολα ήταν μες στους διακριθέντες του ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ο winger του Ολυμπιακού όμως εκτός όλων των άλλων στοιχείων είχε και καλή επίδοση και στο τακτικό αλλά και αμυντικό σκέλος.

Ο Μασούρας είχε 7/12 κερδισμένες μονομαχίες με ποσοστό 58% και 1/1 κερδισμένες εναέριες μάχες, όπως μπορούμε να δούμε στην πλατφόρμα Wyscout. Φυσικά είχε και την ασίστ στο τέρμα του Τικίνιο για το 0-1. Ο Μολδαβός μπακ από την άλλη είχε ακόμα πιο καλή επίδοση με 65% στις κερδισμένες μονομαχίες (17/26 με 65%). Για την ακρίβεια τη 2η κορυφαία ανάμεσα στους παίκτες των Πειραιωτών αλλά και 2η καλύτερη μεταξύ των αμυντικών του Μαρτίνς.

Οι μονομαχίες του Μασούρα: Πηγή Wyscout
Οι μονομαχίες του Μασούρα: Πηγή Wyscout

Θετική εικόνα στα αμυντικά του καθήκοντα είχε και ο Βρουσάι. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε 5/8 κερδισμένες μονομαχίες με 63% και 1/1 εναέριες μάχες με 100%.

Βρουσάι
Οι μονομαχίες του Βρουσάι: Πηγή Wyscout

Αυτό το στατιστικό μας λέει πολλά και για την τακτική συμπεριφορά των Μασούρα και Βρουσάι. Το πόσο πιέζουν τον αντίπαλο, το πόσο μαρκάρουν αλλά και το πόσο αποτελεσματικοί είναι και τακτικά αλλά και αμυντικά.

Ο Παπέ Σισέ από την πλευρά του ήταν ο κορυφαίος όλων καθώς είχε 70% με 7/10 κερδισμένες μονομαχίες και 1/2 κερδισμένες εναέριες μάχες με 50%. Πρόκειται όμως για στόπερ.

Σισέ
Οι μονομαχίες του Παπέ Σισέ: Πηγή Wyscout

Οι κορυφαίες αμυντικές επιδόσεις των παικτών του Ολυμπιακού με Αστέρα (σύμφωνα με τα στοιχεία του Wyscout από το Αστέρας - Ολυμπιακός):

  • Παπέ Σισέ: 70% στις μονομαχίες
  • Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: 65%
  • Μάριος Βρουσάι: 63%
  • Σωκράτης Παπασταθόπουλος: 60%
  • Γιώργος Μασούρας: 58%
  • Τα στοιχεία έχουν αντληθεί από την πλατφόρμα Wyscout.
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα