Λουτσέσκου: Εγραψε ιστορία με 50 νίκες στο πρωτάθλημα στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: Εγραψε ιστορία με 50 νίκες στο πρωτάθλημα στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Newsroom
Λουτσέσκου: Εγραψε ιστορία με 50 νίκες στο πρωτάθλημα στον πάγκο του ΠΑΟΚ

bet365

Με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγύρισε την 50η νίκη του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπίσεσβαρ και Κούρτιτς. Με αυτή τη νίκη συμπλήρωσε 40 σε βάρος της στην ιστορία τους στην Α' Εθνική/Super League και «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Σημαντική νίκη ήταν και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος έφτασε τις 50 στο σύνολο με τον ΠΑΟΚ στη Super League.

Οπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής:

Ο ΠΑΟΚ ήταν λοιπόν ο θριαμβευτής του ντέρμπι των "Δικεφάλων" και ο Ράζβαν Λουτσέσκου πανηγύρισε την 50η νίκη του στη Super League μως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Ρουμάνος να είναι πέμπτος στη σχετική κατάταξη των νικών προπονητών του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ωστόσο το ποσοστό νικών του είναι μακράν το καλύτερο όλων.

Πλησιάζει να κερδίζει το 80% των αγώνων του, τη στιγμή που οι άλλοι προπονητές, ακόμα και με λιγότερα παιχνίδια, δεν πιάνουν τέτοιο ποσοστό. Οι τέσσερις που έχουν περισσότερες νίκες από τον Λουτσέσκου έχουν πολύ περισσότερα παιχνίδια, οπότε και πολύ μικρότερα ποσοστά.

Οι προπονητές του ΠΑΟΚ με 50 τουλάχιστον νίκες

1. Άγγελος Αναστασιάδης 95 (σε 153) ποσοστό 62%

2. Λες Σάνον 68 (σε 121) ποσοστό 56%

3. Φερνάντο Σάντος 53 (σε 101) ποσοστό 52%

4. Γκιούλα Λόραντ 51 (σε 91) ποσοστό 56%

5. Ράσβαν Λουτσέσκου 50 (σε 63) ποσοστό 79% (σε παρένθεση το σύνολο των αγώνων τους και στη συνέχεια το ποσοστό νικών επί των αγώνων)

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα