Αναστασίου: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα»

Newsroom
Αναστασίου: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα»

bet365

Ο κόουτς του Παναιτωλικού σχολίασε πως η ομάδα του άξιζε να κερδίσει στη Λαμία.

Το κάτι παραπάνω άξιζε σήμερα (26/9) ο Παναιτωλικός στη Λαμία (2-2) όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στην Cosmotre TV. «Οχι, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ημασταν η καλύτερη ομάδα, χάσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι αλλά μετά ισορροπήσαμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ο ένας βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά πιστεύω αξίζαμε παραπάνω, χάσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Ημασταν καλύτεροι στο γήπεδο», είπε αρχικά στην Cosmote TV.


Και μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα δεν «παράτησε» το παιχνίδι. «Βγάζουμε αντίδραση. Αυτό μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Δεν παρατάμε κανένα ματς, παλεύουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε χαρακτήρα και ποιότητα. Κάνουμε λάθη τα οποία πολλές φορές μας κοστίζουν. Είμαστε σε μια διαδικασία εκπαίδευσης και εκμάθησης και νομίζω δείξαμε σήμερα πως είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατά».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα