Καρλίτος: «Υπέροχο το συναίσθημα από τη νίκη και την εμφάνιση μετά τα άσχημα αποτελέσματα» (vid)

Newsroom
Καρλίτος: «Υπέροχο το συναίσθημα από τη νίκη και την εμφάνιση μετά τα άσχημα αποτελέσματα» (vid)

bet365

Ο Καρλίτος που κόντρα στον Βόλο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 2 γκολ και 1 ασίστ, στάθηκε στη νίκη και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα.

Μετά τις δύο ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Λεωφόρο και μαζί επέστρεψε και στις νίκες επικρατώντας με 5-1 του Βόλου που μέχρι σήμερα μετρούσε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ήταν στην κορυφή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Καρλίτος ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και έδωσε και 1 ασίστ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήρθαμε σε αυτό το ματς μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα και το συναίσθημα σε όλους μας μετά από αυτή τη νίκη και την εμφάνιση είναι υπέροχο. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά και έδειξε συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν θέλω να σταθώ στο αν είναι αυτό το καλύτερο παιχνίδι μου στον Παναθηναϊκό. Εγώ είμαι εδώ για να δίνω τα πάντα για την ομάδα έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα