ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Με τριάδα στα χαφ και Α. Ζίβκοβιτς - Μπίσεσβαρ στα άκρα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Με τριάδα στα χαφ και Α. Ζίβκοβιτς - Μπίσεσβαρ στα άκρα (vid)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατεβάζει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ με τριάδα στα χαφ και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα άκρα της επίθεσης. Εκτός αρχικού σχήματος έμεινε ο Μιτρίτσα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε την... έκδοση με τους τρεις χαφ (Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο) και μεταφέρει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφήνοντας εκτός τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιστρέφει στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων» και στο δεξιό άκρο της επίθεσης, όπου στην κορυφή του θα πάρει θέση ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζουν (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι: Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα