Μαντί Καμαρά: «Πριν με καθοδηγούσε ο Γκιλιέρμε, τώρα ο Εμβιλά»

Μαντί Καμαρά: «Πριν με καθοδηγούσε ο Γκιλιέρμε, τώρα ο Εμβιλά»

Newsroom
Μαντί Καμαρά: «Πριν με καθοδηγούσε ο Γκιλιέρμε, τώρα ο Εμβιλά»

bet365

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για την καθοδήγηση που λάμβανε από τον Γκιλιέρμε και τώρα από τον Εμβιλά, αλλά και για τις θέσεις «6» και «10» που επιλέγεται στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, μίλησε στη Nova για το 0-2 τη ομάδας του απέναντι στον Αστέρα, λέγοντας:

«Πραγματικά ήταν σημαντικό αυτό το ματς για να πάμε με αυτοπεποίθηση στον αγώνα με τη Φενέρ. Μετά θα κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό καθώς προέχει το παιχνίδι της Πέμπτης και η πρόκριση στην Ευρώπη».

Για την εικόνα της ομάδας του:

«Πάντα πρέπει να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή. Μετά είναι στο χέρι μας να το κάνουμε πράξη και να το καταφέρουμε».

Για τη δική του εικόνα:

«Ο προπονητής πάντα μου δίνει συμβουλές. Ο καθένας έχει ανάγκη μία καθοδήγηση. Για εμένα ήταν ο Γκιγιέρμε όπως τώρα είναι ο Εμβιλά που με καθοδηγεί. Το ίδιο προσπαθώ να γίνω εγώ για τον Αγκιμπού και να τον συμβουλεύω».

Για τις θέσεις «6» και «10» που επιλέγεται στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Ο προπονητής μου ζητάει να παίζω από τα αριστερά σαν κεντρικός χαφ ή επιτελικός χαφ. Ο στόχος είναι να κερδίζεις όπου και να παίζεις. Σέβομαι τον προπονητή και πάντα με βοηθάει να βρω τη σωστή θέση. Πάντα θέλω να νικάω όπου και να παίζω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα