Πέφτουν κορμιά στο ντέρμπι Δικεφάλων

Θοδωρής Βασίλης
Πέφτουν κορμιά στο ντέρμπι Δικεφάλων

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη. Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Βόλο, ενώ στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα ο οποίος όμως δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα αγώνων, αφού μετά την Τρίπολη ακολουθεί το ματς στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε για να ολοκληρωθεί με το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην αποστολή οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί. Ο Αστέρας από την πλευρά του προέρχεται από την ισοπαλία στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να ψάχνει το πρώτο της γκολ και νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γνωστές απουσίες στους γηπεδούχους.

Την ίδια ώρα στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει τέλος στις ήττες και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι «πράσινοι» μπορεί να ήταν καλύτεροι σε σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά παρόλα αυτά και με τον Άρη ήρθε η ήττα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός ξανά τους Μπουζούκη και Νγκαμπακοτό, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Στην Λεωφόρο όμως έρχεται ο Βόλος η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Οι Βολιώτες είναι μόνοι πρώτοι με το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές με τον Αμπασκάλ να έχει δημιουργήσει μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Εκτός ο Νίνης και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Λίγο αργότερα στην Λαμία οι γηπεδούχοι θέλουν να σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει τρεις ήττες αλλά με δύσκολο πρόγραμμα έχοντας αντιμετωπίσει Βόλο, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του μπορεί να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο Αγρίνιο, αλλά η εμφάνιση του ήταν καλή κι έδειξε πως μετά από δύο κακές σεζόν κάτι καλό φτιάχνεται στην ομάδα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μεντόσα για τον Γιάννη Αναστασίου.

Τέλος, στην Τούμπα έχουμε το μεγάλο ματς της αγωνιστικής με το ντέρμπι των δύο Δικεφάλων. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ και θέλει να στείλει μήνυμα τίτλου και πως η ήττα της πρεμιέρας ήταν μια κακή παρένθεση. Το πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι ακόμα η ομάδα του δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει και θα πρέπει άμεσα να βελτιωθεί. Αρκετές απουσίες για τον Ρουμάνο τεχνικό αφού δεν υπολογίζονται οι Ολιβέιρα, Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια και Κρέσπο. Η ΑΕΚ στο πρώτο της μεγάλο τεστ δοκιμάζεται στην Τούμπα θέλοντας να δείξει ότι επανέρχεται και μπορεί να αποτελέσει διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Λαμίας δείχνοντας ότι ακόμα χρειάζεται δουλειά για να είναι έτοιμη, αφού μιλάμε για μια νέα εντελώς ομάδα. Στα αγωνιστικά στην Αθήνα έμειναν οι Άμραμπαντ και Μάνταλος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή (26/9)

16:00 Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (NS Prime)
16:00 Παναθηναϊκός - Βόλος (Cosmote Sport2)
18:15 Λαμία - Παναιτωλικός (Cosmote Sport1)
20:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (NS Prime)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα