And what about Lala?

Δημήτρης Τομαράς
And what about Lala?

bet365

Ο Κένι Λαλά έχει βγει από τα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και συνεχίζει να είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Αναμφίβολα ο Λαλά είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα υγείας του (είχε μία ίωση γαστρεντερίτιδας που του προέκυψε λίγο πριν τον αγώνα με την Αντβέρπ), όπου αναγκάστηκε να μπει και στο νοσοκομείο και τον άφησε πίσω. Ωστόσο ενώ η νέα χρονιά επρόκειτο να τον βρει να παίρνει παραπάνω χρόνο τα δεδομένα παραμένουν πάνω τα ίδια με πέρυσι στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος Γάλλος δεξιός μπακ έχει 5 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος. Στο πρωτάθλημα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ενώ στην Ευρώπη ήταν βασικός στα δύο ματς με τη Σλόβαν, το ένα με τη Νέφτσι Μπακού και τον έναν αγώνα με τη Λουντογκόρετς. Στη Super League Interwetten ειδικότερα ήταν στον πάγκο με τον Ατρόμητο χωρίς να χρησιμοποιηθεί. Σε εκείνο το ματς ο Μαρτίνς έβαλε στο 69' τον Ανδρούτσο αντί του Καρμπόβνικ.

Με τη Λαμία δεν ήταν ούτε στον πάγκο ενώ με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν στον πάγκο, αλλά επίσης δεν αγωνίστηκε. Σε εκείνο το ματς υπήρξε αλλαγή μπακ αλλά αριστερά με τον Καρμπόβνικ να μπαίνει αντί του Ρέαμπτσιουκ. Και ήρθε τώρα η γνωστοποίηση της αποστολής για το Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός όπου το όνομά του δεν είναι καν στους 23 της αποστολής.

Την ίδια στιγμή ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει πάρει 6 ματς στα πόδια του και ο νεοαποκτηθείς Καρμπόβνικ έχει 4 αγώνες με 1 ασίστ. Στον σχεδιασμό του προπονητή σε αυτή τη φάση ο Κένι Λαλά - παρότι ήταν μία εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο - δείχνει να έχει βρεθεί πίσω. Να είναι τρίτος δεξιός μπακ στην ιεραρχία του Πορτογάλου κόουτς.

Εφόσον συνεχιστεί αυτό τότε σίγουρα θα πρέπει να φανεί ποια θα είναι η διαχείριση του παίκτη και το τι μπορεί να γίνει. Ένας παίκτης με τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του Λαλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σε μία τέτοια απαιτητική χρονιά, ωστόσο μέχρι τώρα τα αγωνιστικά δείγματα μας δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται περισσότερο για τη θέση του δεξιού μπακ τον Ανδρούτσο αλλά και τον Καρμπόβνικ. Όπως επίσης μία πραγματικότητα είναι πως ο Ολυμπιακός περίμενε συνολικά αρκετά περισσότερα πράγματα από τον Γάλλο.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα