Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά τεστ κορονοϊού ενόψει Ολυμπιακού

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά τεστ κορονοϊού ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο Αστέρας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τους κιτρινομπλέ να έχουν αρνητικά τεστ ενόψει της εν λόγω αναμέτρησης.

Το «Κολοκοτρώνης», θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση Αστέρας-Ολυμπιακός (26/9, 16.00). Οι κιτρινομπλέ ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους κι ο Ράσταβατς λογικά δεν θα υπολογίζει στις γνωστές απουσίες του: Μουνάφο, Ριέρα, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά και Τίλικα.

Επίσης, οι Αρκάδες ενημέρωσαν ότι όλα τα τεστ κατά του κορονοϊού είναι αρνητικά.

«Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό του συλλόγου, ενόψει του αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα