Αστέρας Τρίπολης: Περιμένει επιστροφές ο Ράσταβατς

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Περιμένει επιστροφές ο Ράσταβατς

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς βλέπει σημαντικούς παίκτες που στερείται τις τελευταίες εβδομάδες να επιστρέφουν στα πλάνα του!

Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους βρίσκονται οι Ριέρα, Μουνάφο και Ιγκλέσιας, ενώ ο Τίλικα θα χρειαστεί χρόνο ακόμη.

Συγκεκριμένα, οι Ριέρα, Μουνάφο και Ιγκλέσιας ακολουθούν μέρος του προγράμματος, ενώ συνεχίζουν κανονικά και το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ετσι, ο Ράσταβατς μετά το ματς με τον Ολυμπιακό περιμένει να επιστρέψουν στη διάθεσή του οι Ριέρα, Μουνάφο και Ιγκλέσιας.

Ο Αλί Μπαμπά που είχε να αντιμετωπίσει πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό, αλλά πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να παίρνει κομμάτια της προπόνησης.

Η περίπτωση πάντως που θα χρειαστεί τον περισσότερο χρόνο αποκατάστασης είναι αυτή του Τιλίκα, ο οποίος είχε πρόβλημα οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα