ΟΦΗ: Ξανά διεθνείς οι Ουές και Επασί

ΟΦΗ: Ξανά διεθνείς οι Ουές και Επασί

Newsroom
ΟΦΗ: Ξανά διεθνείς οι Ουές και Επασί

bet365

Ο Ουές αλλά και ο Επασί, οι δύο παίκτες του ΟΦΗ, θα είναι εκ νέου στα πλάνα των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων των χωρών τους.

Μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική Συρίας στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, ο Ουές θα ενισχύσει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. O εκ των αμυντικών της ομάδας του ΟΦΗ θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Eθνικής Συρίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νότια Κορέα (7/10) και το Λίβανο (12/10).

Επίσης, ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Ντεβίς Επασί, βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Καμερούν. Και αυτό γίνεται ενόψει των αγώνων με τη Μοζαμβίκη (8 & 11/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα