Οριστική συμφωνία Ατρομήτου με Παράσχο

Οριστική συμφωνία Ατρομήτου με Παράσχο

Μάκης Σταθάτος
Οριστική συμφωνία Ατρομήτου με Παράσχο

bet365

Στο Περιστέρι επιστρέφει ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος αναλαμβάνει τον Ατρόμητο μετά την αποχώρηση του Άνχελ Λόπεθ.

Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τρίτη φορά. Ο πολύπειρος προπονητής ήταν το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο των Περιστεριωτών μετά την απομάκρυνση του Άνχελ Λόπεθ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο 69χρονος τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον αφού έχει καθίσει στον πάγκο του Ατρομήτου άλλες δύο φορές (2005-2007 και 2013-2014). Παραμένει ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου (112).

Παράσημό του οι επιτυχίες της προηγούμενης (2ης) θητείας, αλλά και το καλό ποδόσφαιρο (3η θέση στο πρωτάθλημα, καλύτερη επίθεση, 17 ματς αήττητο σερί, αήττητος εντός έδρας σε μια σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα