Αμφίβολος για Ριζούπολη ο Καμπράλ

Αμφίβολος για Ριζούπολη ο Καμπράλ

Newsroom
 Αμφίβολος για Ριζούπολη ο Καμπράλ

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Ιωνικού «τρέχει» για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο... παρά ένα νοκ άουτ από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) τέθηκε ο Καμπράλ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός του Ιωνικού αν και θα ξεκινούσε βασικός κόντρα στον «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν κατάφερε να «βγάλει» την προθέρμανση και μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε φάνηκε πως ταλαιπωρείται από έναν μυικό σπασμό.

Αυτόματα ξεκίνησε θεραπεία και είναι αμφίβολος για το επερχόμενο (27/9) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου δεν θα υπολογίζεται εκ νέου ο Λένις.

Η ενημέρωση του Ιωνικού:
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποκατάσταση στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στη Φυλή. H εξέταση που υποβλήθηκε ο Τζέρσον Καμπράλ έδειξε μυικό σπασμό και ξεκίνησε θεραπεία, ενώ την δικιά του συνεχίζει ο Ρεϊνάλντο Λένις. Από την πλευρά του ο Γιάννης Γκοτσούλιας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αύριο Σάββατο (25/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις 11:00 στο γήπεδο της Φυλής. Νωρίτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης Covid-19.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα