ΑΕΚ: Θλάση ο Άμραμπατ, χάνει το ντέρμπι στην Τούμπα

ΑΕΚ: Θλάση ο Άμραμπατ, χάνει το ντέρμπι στην Τούμπα

Newsroom
ΑΕΚ: Θλάση ο Άμραμπατ, χάνει το ντέρμπι στην Τούμπα

bet365

Ο Νορντίν Άμραμπατ, πιθανότατα έχει υποστεί θλάση κι έτσι δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (26/09, 20:30).

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με την Λαμία με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να τον αντικαθιστά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Άμραμπατ πραγματοποίησε θεραπεία στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (23/09) και σήμερα (24/09) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πιθανότατα έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και έτσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα