Χουάνκαρ: «Πρέπει να ανατρέψουμε αυτές τις καταστάσεις» (vid)

Newsroom
Χουάνκαρ: «Πρέπει να ανατρέψουμε αυτές τις καταστάσεις» (vid)

bet365

Στα γρήγορα γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Χουάνκαρ, με τον Ισπανό να αναφέρει πως θα πρέπει οι «πράσινοι» να ανατρέπουν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, αυτή την φορά από τον Άρη με 1-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χουάνκαρ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: Για την εικόνα του αγώνα: «Νομίζω ότι η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα καλά».

Για το πως θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα γρήγορα γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός: «Είναι καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν, πράγματι θα πρέπει να μπορούμε να ανατρέπουμε αυτές τις καταστάσεις. Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να παίξουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να δείξουμε παιχνίδι το παιχνίδι πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

Για το αν με την πάροδο του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί και θα παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας: «Θέλω και ελπίζω πως ναι. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δημιουργήσουμε αυτή την αλλαγή και γρήγορα. Να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ και μάλιστα πάρα πολύ νωρίς ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα