Αραούχο: «Η στήριξη του κόσμου μου έδωσε δύναμη»

Αραούχο: «Η στήριξη του κόσμου μου έδωσε δύναμη»

Newsroom
 Αραούχο: «Η στήριξη του κόσμου μου έδωσε δύναμη»

bet365

Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ στάθηκε στη στήριξη των φίλων της ομάδας, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Βελέζ.

Το γκολ της αποψινής (22/9) νίκης της ΑΕΚ επί της Λαμίας σημείωσε ο Αραούχο και ο Αργεντινός φορ στάθηκε στην Cosmote TV όπου και μίλησε μετά το ματς, στη στήριξη των φίλων της Ενωσης προς το πρόσωπό του, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. «Για το ματς και τη δύσκολη νίκη; «Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ηταν οργανωμένος ο αντίπαλος. Ηξερε πώς να μας σταματήσει. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Είχαμε υπομονή, μπήκε το γκολ, πήραμε τη νίκη και τέλος».Είμαστε νέοι παίκτες. Δεν γνωριζόμαστε απόλυτα όλοι. Είμαστε σε φάση γνωριμίας. Οσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο», σχολίασε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε για τη μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης. «Είναι πολλοί καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Βοηθούν την ομάδα και όσο βοηθούν την ομάδα, βοηθούν κι εμένα γιατί είμαι επιθετικός».

Για το χαμένο πέναλτι με τη Βελέζ και τη στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του είπε ότι «η αλήθεια είναι πως όταν έχασα το πέναλτι δεν ήμουν καλά κάποιες ημέρες. Δεν μπορούσα να πάρω… εκδίκηση γιατί δεν είχαμε επίσημο ματς. Εσφιξα τα δόντια, σκέφτηκα τι έπρεπε να κάνω και η στήριξη του κόσμου μου έδωσε δύναμη. Ευτυχώς μέχρι τώρα τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά».

Μάλιστα ο Αραούχο αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα