Συγκλονιστικός Σεραφείδης, βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την ΑΕΚ (vid)

Συγκλονιστικός Σεραφείδης, βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την ΑΕΚ (vid)

Newsroom
Συγκλονιστικός Σεραφείδης, βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την ΑΕΚ (vid)

bet365

Ο μεγάλος Στέλιος Σεραφείδης μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ήρθε στο ΟΑΚΑ για να δει το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Ευχάριστα ήταν τα νέα με τον 86χρονο παίκτη-σύμβολο της ΑΕΚ, Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος πήρε εξιτήριο την Τετάρτη από το νοσοκομείο «Υγεία» στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τον προέτρεψαν να καθίσει στο σπίτι του, εκείνος ήθελε να δει την αγαπημένη του ΑΕΚ και πήγε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Λαμία σε μια συγκλονιστική κίνηση που δείχνει τη λατρεία του κυρ Στέλιου για την Ένωση.

O Στέλιος Σεραφείδης στο ΟΑΚΑ

Ο Σεραφείδης έφτασε με αυτοκίνητο που μπήκε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και θα δει το ματς με τη Λαμία δίπλα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μάλιστα από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ακούστηκε και το μήνυμα του Στέλιου Σεραφείδη, το οποίο το έγραψε ο ίδιος πριν έρθει στο ΟΑΚΑ:

«Κύριε πρόεδρε Μελισσανίδη, σας ευχαριστώ όπως και το επιτελείο των γιατρών του κ. Πάρη Κοσμίδη και τους συνεργάτες του. Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, θεώρησα σωστό από αυτό το βήμα της ΑΕΚ για αυτή τη μικρή επανάσταση προς το πρόσωπό μου να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το μεγαλείο της ψυχής σας. Μου δώσατε λίγη ζωή και είμαι καλύτερα! Πάμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα μας»

Στέλιος Σεραφειδης

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Εμείς σε ευχαριστούμε κύριε Στέλιο που είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι κοντά μας»

Ο Στέλιος Σεραφείδης στο ΑΕΚ - Λαμία

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα