ΑΕΚ: Κλήθηκαν στις Εθνικές τους οι Στάνκοβιτς, Μιτάι και Λάτσι

ΑΕΚ: Κλήθηκαν στις Εθνικές τους οι Στάνκοβιτς, Μιτάι και Λάτσι

Newsroom
ΑΕΚ: Κλήθηκαν στις Εθνικές τους οι Στάνκοβιτς, Μιτάι και Λάτσι

bet365

Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Μάριο Μιτάι και Ζίγκα Λάτσι κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, για τα ματς του Οκτωβρίου.

Ο 28χρονος πορτιέρε της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής Αυστρίας για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε και τη Δανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ, Μάριο Μιτάι, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας και βρίσκεται και στην προεπιλογή για την Εθνική Ανδρών της χώρας του.

Από την πλευρά του ο 19χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός, Ζίγκα Λάτσι κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Σλοβενίας τους αγώνες με Αγγλία και Αλβανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα