Ανάλυση Wyscout: Ο Βατσλίκ σε δύο αγώνες πρωταθλήματος έχει 100% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του (vid & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Ο Βατσλίκ σε δύο αγώνες πρωταθλήματος έχει 100% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του (vid & pics)

bet365

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχει ένα στατιστικό που δεν βρίσκεις εύκολα σε τερματοφύλακα και ειδικά στην Ελλάδα.

Με τη συνδρομή της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout εντοπίζει κανείς ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σε σχέση με τον Τσέχο διεθνή γκολκίπερ και νέο Νο1 των Πειραιωτών (ως γνωστόν είναι φετινή μεταγραφή και διάδοχος του Ζοσέ Σα). Ο Τόμας Βατσλίκ σε δύο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό έχει 100% ποσοστό ευστοχίας στις πάσες του.

Κάτι που αναμφίβολα δεν... βρίσκεται εύκολα σε έναν γκολκίπερ και ειδικά στην Ελλάδα. Στο 0-0 με τον Ατρόμητο είχε 3/3 μακρινές πάσες και 17/17 κοντινές. Στο παιχνίδι με τη Λαμία με το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού είχε 5/5 μακρινές μπαλιές και 4/4 στις κοντινές.

Λαμία
ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΣΛΙΚ ΜΕ ΛΑΜΙΑ, ΠΗΓΗ: WYSCOUT

Εάν δούμε δε και τις άλλες συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό και με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε στο 3-0 ίδιο ποσοστό. Είχε 4/4 μακρινές μπαλιές και 16/16 κοντινές. Ανάλογα ποσοστά μάλιστα βρίσκουμε και σε αγώνες της Εθνικής Τσεχίας και μάλιστα σε επίπεδο Euro.

Λαμία 2
ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΣΛΙΚ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Προφανώς και δεν μπορεί να ξέρει κανείς και να προδικάσει το ποια θα είναι η συνέχεια για τον Τόμας Βατσλίκ. Ο Ολυμπιακός όμως σίγουρα πήρε έναν τερματοφύλακα που ξέρει να δίνει σωστά και ψύχραιμα τη μπάλα και που μπορεί ακόμα και να... χτίσει επιθέσεις με μία μεταβίβασή του.

Ατρόμητος1

ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΣΛΙΚ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ: ΠΗΓΗ WYSCOUT

Να θυμίσουμε πως το Gazzetta μέσω του Wyscout είχε αναδείξει τη δυναμική του Βατσλίκ στον τομέα των μεταβιβάσεων με τα πόδια και το πόσο καλός είναι. Αναλυτικά οι σχετικοί αριθμοί του Τσέχου διεθνούς γκολκίπερ σχετικά με τις μεταβιβάσεις του με τα πόδια που αφορούν στην περασμένη εξαετία:

  • Σεβίλλη 2020/2021: 69.6%
  • Σεβίλλη: 2019/2020: 69%
  • Βασιλεία: 2018/2019: 62%
  • Βασιλεία: 2017/2018: 63.5%
  • Βασιλεία: 2016/2017: 70.9%
  • Βασιλεία: 2015/2016: 69.9%

Ατρόμητος2

ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ: ΠΗΓΗ WYSCOUT

* Τα στοιχεία έχουν αντληθεί από την κορυφαία πλατφόρμα στατιστικής και καταγραφής δεδομένων του Wyscout.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα