Αστέρας Τρίπολης: Στην τελικά ευθεία για Κρήτη

Αστέρας Τρίπολης: Στην τελικά ευθεία για Κρήτη

bet365

Ο Αστέρας δεν έχει χρόνο για να μείνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Τρίπολης, να προπονείται την Τρίτη (21/9) στο Κολοκοτρώνης και στη συνέχεια να πετάει για Ηράκλειο.

Ο Αστέρας μετράει έναν βαθμό σε δύο ματς (με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ). Οι κιτρινομπλέ έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία αλλά η συγκομιδή βαθμών δεν είναι αυτή που περίμεναν στην ομάδα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς κι οι παίκτες του δούλεψαν σήμερα στο Κολοκοτρώνης (χαλάρωμα όσοι έπαιξαν κόντρα στον "δικέφαλο του Βορρρά"), το πρωί της Τρίτης (21/9) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια όσοι είναι στην αποστολή θα πετάξουν για το Ηράκλειο για το ματς της Τετάρτης (22/9 18.15).

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτοί που θα ταξιδέψουν για την Κρήτη θα είναι όσοι ήταν στη διάθεση του Σέρβου κόουτς για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα, Αλί Μπαμπά και Τίλικα ακόμη δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στα πλάνα του προπονητή τους.

Θυμίζουμε πως αυτοί ήταν οι:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Καπίγια, Σανταφέ, Ντρούπι, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα