ΠΑΟΚ: Στο… περίμενε ο Βιεϊρίνια, ανεβάζει στροφές ο Ινγκασον

ΠΑΟΚ: Στο… περίμενε ο Βιεϊρίνια, ανεβάζει στροφές ο Ινγκασον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στο… περίμενε ο Βιεϊρίνια, ανεβάζει στροφές ο Ινγκασον

bet365

Εντός της ημέρας θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που έγραψε ιστορία, καθώς συμπλήρωσε 250 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, από τον οποίο θα απουσιάσουν σίγουρα ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στο στάδιο σταδιακής επανένταξης με την ομάδα, συμμετέχοντας σε κομμάτια της προπόνησης.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Αστέρα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μία προπόνηση υψηλής έντασης, που αφορούσε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα