Πασχαλάκης: «Σημαντικό να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν είσαι καλός»

Πασχαλάκης: «Σημαντικό να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν είσαι καλός»

Newsroom
Πασχαλάκης: «Σημαντικό να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν είσαι καλός»

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μετά το 0-1 επί του Αστέρα τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να νικάει ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στην καλή της μέρα, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη NOVA:

Αρχικά υποστήριξε: «Να συγχαρώ την ομάδα της Τρίπολης που έπαιξε πολύ καλά. Συγχαρητήρια και στον Άλβαρες γιατί είχαμε δουλέψει πάνω στα χτυπήματα των αντιπάλων και γνώριζα πόσο δυνατός είναι σε αυτό το κομμάτι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Τρίπολη, βγάζει υγεία και της εύχομαι τα καλύτερα».

Για την δική του καλή εμφάνιση: «Δούλεψα μια μέρα παραπάνω γι' αυτό το παιχνίδι γιατί η Τρίπολη είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλά στημένα. Έχω πει ότι είναι σημαντικό ακόμα και στα παιχνίδια που δεν είσαι καλός να κερδίζεις. Σήμερα δεν παίξαμε καλά αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί πρέπει να δουλέψουμε πολύ με τον κόουτς για να μας περάσει όλα αυτά που θέλει».

Για το αν μπορεί να αποτελέσει τη σταθερά του ΠΑΟΚ στο τέρμα: «Εγώ θα μιλήσω για το τι μπορώ να κάνω καλά εγώ. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να βελτιώνεται συνεχώς. Η λέξη - κλειδί είναι η διάρκεια. Να μην υπάρχουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση μου. Ότι και να πω εγώ ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης. Θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, να βοηθάω την ομάδα μου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα