Βούρος: «Το γκολ είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου» (vid)

Βούρος: «Το γκολ είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου» (vid)

Newsroom
Βούρος: «Το γκολ είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου» (vid)

bet365

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ στάθηκε στην παρουσία του πατέρα του στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

O «χρυσός» σκόρερ του ΟΦΗ ήταν απόψε (19/9) ο Πραξιτέλης Βούρος, καθώς ο στόπερ των Κρητικών ήταν εκείνος που στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-3. «Αφιέρωσα το γκολ στον πατέρα μου. Ήρθε από την Μυτιλήνη και ήθελα να τον κάνω περήφανο. Ήταν σημαντικό γκολ. Όλα τα παιδιά κάναμε σημαντική και μεγάλη προσπάθεια. Έτυχε να είμαι εγώ ο σκόρερ. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Δεν είναι τίποτα άλλο από έναν βαθμό. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Εγώ ποτέ δεν έχασα την πίστη μου όπως και τα παιδιά. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ. Κερδίσαμε περισσότερο χώρο. Εκμεταλλευτήκαμε αυτή την απουσία και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό», είπε αρχικά ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. «Τελικά βλέπουμε ότι ο κόσμος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ήταν μεγάλη η απώλεια την περασμένη χρονιά. Νομίζω στο 0-3 χωρίς τον κόσμο δε θα παίρναμε την ισοπαλία. Όλοι μαζί κι εμείς και ο κόσμος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε τον βαθμό που πιστεύω ότι το αξίζαμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα