ΟΦΗ - ΑΕΚ: Με Τσούμπερ και Σιμάνσκι βασικούς στο Ηράκλειο

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Με Τσούμπερ και Σιμάνσκι βασικούς στο Ηράκλειο

Δημήτρης Βέργος
ΟΦΗ - ΑΕΚ: Με Τσούμπερ και Σιμάνσκι βασικούς στο Ηράκλειο

bet365

Με την ενδεκάδα που δοκίμασε στις προπονήσεις στα Σπάτα παρατάσσει την ΑΕΚ στο Ηράκλειο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με βασικούς τους Τσούμπερ και Σιμάνσκι. Στον πάγκο ο Μάνταλος.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 18:15 με τον Μιλόγεβιτς να ξεκινάει όπως αναμενόταν στο αρχικό σχήμα τόσο τον Τσούμπερ, όσο και τον Σιμάνσκι σε έναν σχηματισμό ο οποίος θα μπορεί να διαμορφώνεται και ως 4-1-4-1 αλλά και ως 4-2-3-1.

Ο Στάνκοβιτς είναι στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα οι Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βράνιες και Μισελέν, ενώ στο «6» ο Λε Ταλέκ, έχοντας μπροστά του τους Τσούμπερ και Σιμάνσκι. Στα άκρα οι Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία αριστερά και δεξιά αντίστοιχα ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Αραούχο.

Στον πάγκο μένει ο Μάνταλος, ο οποίος την τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν ήταν στα πλάνα να ξεκινήσει, μαζί με τους Τσιντώτα, Μπακάκη, Σβάρνα, Μιτάι, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς.

Τρεις αλλαγές λοιπόν από τον Μιλόγεβιτς σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ιωνικό, με τους Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Σιμάνσκι να έχουν μια θέση στη σημερινή ενδεκάδα της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα