Αστέρας-ΠΑΟΚ: Αφεντικό στην Τρίπολη οι Αρκάδες (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας-ΠΑΟΚ: Αφεντικό στην Τρίπολη οι Αρκάδες (pics)

bet365

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20.30, Nova Sports Prime) θέλοντας να παραμείνει αήττητος το 2021 στο Κολοκοτρώνης απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο, επιβεβαιώνοντας το παρελθόν το οποίο είναι με διαφορά υπέρ του!

Στις 27/2 του 2021, ο Αστέρας επικρατεί 2-1 του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Στις 11/4/2021, οι Αρκάδες αναδεικνύονται ισόπαλοι με τον «δικέφαλο του Βορρά» στο Κολοκοτρώνης κι ο Ράσταβατς θέλει να δει την ομάδα του και σήμερα να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Λουτσέσκου και μην την αφήνει να μην πανηγυρίσει μέσα στο 2021 στην Αρκαδία.

Μη ξεχνάμε, επίσης, πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα κόντρα στην οποία πανηγύρισε ο Αστέρας για μοναδική φορά στα play off (3 ήττες, 6 ισοπαλίες, 1 νίκη) στις 16/5/2021 στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, σε 20 ματς που έχουν γίνει (πρωτάθλημα, Κύπελλο και play off) οι κιτρινομπλέ έχουν το πάνω χέρι αφού έχουν νικήσει 11 φορές, 5 ματς έχουν βρει νικητή τον ΠΑΟΚ και 4 φορές οι αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Οι Αρκάδες έχουν σκοράρει 25 φορές κι οι Θεσσαλονικείς 18.

Οι... τελευταίοι σκόρερ

Όσον αφορά τους σκόρερ των περσινών αναμετρήσεων, Τζόλης και Ζίβκοβιτς είχαν σκοράρει στο 2-0 της Θεσσαλονίκης, στο 1-1 είχαν βρει δίχτυα οι Σφιντέρφσκι και Μουνάφο και στο 2-1 Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ είχαν οδηγήσει τους κιτρινομπλέ στο θρίαμβο, ενώ ο Ζίβκοβιτς είχε μειώσει.

Ο Σέρβος βρίσκεται πρώτη φορά στα πλάνα του Λουτσέσκου μετά το πρόβλημα κορωνοϊού που αντιμετώπισε, ο Τζόλης είναι στη Νόργουιτς κι ο Σφιντέρφσκι κανονικά στη διάθεση του κόουτς του.

Από την άλλη, από τους τρεις σκόρερ του Αστέρα, μόνο ο Σίτο θα είναι παρών σήμερα. Ο Λουίς Φερνάντεθ συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία κι ο Μουνάφο είναι εκτός πλάνων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αναλυτικά όλα τα ματς των δύο αντιπάλων στο Κολοκοτρώνης:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα