Ολυμπιακός: Με την απόκτηση του Ροντρίγκες θα έχει οκτώ εξτρέμ

Ολυμπιακός: Με την απόκτηση του Ροντρίγκες θα έχει οκτώ εξτρέμ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με την απόκτηση του Ροντρίγκες θα έχει οκτώ εξτρέμ

bet365

Η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό πηγαίνει τον αριθμό των ακραίων επιθετικών στο ρόστερ του στους οκτώ για τη φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος Γκάρι Ροντρίγκες, άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι η τελευταία χρονικά προσθήκη του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι είναι κυρίως εξτρέμ αλλά παίζει και επιθετικός. Με την ένταξή του οι πρωταθλητές θα έχουν πλέον οκτώ εξτρέμ στο έμψυχο δυναμικό τους (με την υποσημείωση πως όταν με το καλό γυρίσει εξτρέμ μπορεί να παίξει και ο Φορτούνης). Υπάρχει η παλιά... καραβάνα, Ματιέ Βαλμπουενά, που παίζει εξτρέμ αλλά και δεκάρι. Γεννημένος το 1984 και με 9 τίτλους στην καριέρα του σε Γαλλία και Ελλάδα.

Ο 24χρονος Χένρι Ονιεκούρου είναι κυρίως ακραίος επιθετικός αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ. Ο 27χρονος Γιώργος Μασούρας, επίσης γνωστός και μη εξαιρετέος που είναι τραυματίας αυτό το διάστημα. Παίζει εξτρέμ αλλά και δεύτερος κυνηγός.

Ο 23χρονος Μάριος Βρουσάι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως winger και σε θέσεις πίσω από τον φορ. Ο 20χρονος Αγκιμπού Καμαρά αγωνίζεται εξτρέμ αλλά και οκταροδεκάρι. Ο 25χρονος Ρόνι Λόπες είναι εξτρέμ αλλά και δεκάρι και 18χρονος Αλγκασίμ Μπα εξτρέμ, φορ αλλά και 2ος επιθετικός. Και φυσικά υπάρχει και ο Γκάρι Ροντρίγκες που παίζει εξτρέμ και επιθετικός.

Άρα οι οκτώ εξτρέμ είναι:

  • Γκάρι Ροντρίγκες: Εξτρέμ και φορ
  • Ματιέ Βαλμπουενά: Εξτρέμ και δεκάρι
  • Μάριος Βρουσάι: Εξτρέμ και παίζει & πίσω από τον φορ
  • Ρόνι Λόπες: Εξτρέμ και δεκάρι
  • Γιώργος Μασούρας: Εξτρέμ και 2ος κυνηγός
  • Χένρι Ονιεκούρου: Εξτρέμ και φορ
  • Αλγκασίμ Μπα: Εξτρέμ, 2ος κυνηγός και φορ
  • Αγκιμπού Καμαρά: Εξτρέμ και οκταροδεκάρι
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα