Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς αλλαγή συγκριτικά με την πρεμιέρα παρατάσσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα εναντίον του ΠΑΣ.

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες περί συμμετοχής του Αχιλλέα Πούγγουρα (αντί του Σάρλια) ή ενός εκ των Χατζηγιοβάνη - Παλάσιος αντί του Αϊτόρ, καθώς ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προτίμησε την ίδια ενδεκάδα με εκείνη που είχε επιλέξει στο 4-0 της πρεμιέρας επί του Απόλλωνα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε 4-2-3-1: Διούδης - Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια - Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Αϊτόρ, Λούντκβιστ - Καρλίτος.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι: Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Πούγγουρας.

Εκτός 20άδας από τους παίκτες που είχαν ταξιδέψει στα Γιάννενα έμειναν οι Ξενόπουλος - Χατζηθεοδωρίδης ενώ στην Αθήνα είχαν μείνει οι Μπουζούκης - Ενγκμπακοτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα