ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τον Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τον Ίνγκασον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τον Ίνγκασον

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ μετά από ένα μεγάλο διάστημα ατομικών προπονήσεων, ακολούθησε σήμερα το πρώτο κομμάτι της κανονικής προπόνησης.

Την ώρα που ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε με ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο από το Γιβραλτάρ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ίνγκι Ίνγκασον, μετά από πολύ καιρό, να ακολουθεί το πρώτο κομμάτι της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια να επιστρέφει στο ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός απουσιάζει από τον περασμένο Απρίλιο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου», πέρασε το καλοκαίρι ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, με τον χρόνο να κυλάει υπέρ του και σύντομα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Η σημερινή παρουσία στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης είναι ένα ευχάριστο νέο για τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ, που εκτός από τον Ίνγκασον περιμένει πως και πως την επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, με δεδομένο ότι οι Ροντρίγκο Σοάρες και Αντρίγα Ζίβκοβιτς έχουν μπει κανονικά με την ομάδα και είναι διαθέσιμοι για τα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα