ΠΑΟΚ: Το μυαλό στην Τρίπολη και στον Κρέσπο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το μυαλό στην Τρίπολη και στον Κρέσπο

bet365

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω την Ευρώπη και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, την ίδια στιγμή που ο Ισπανός στόπερ είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Λίνκολν και επέστρεψε από το Γιβραλτάρ με τους πρώτους τρεις βαθμούς στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

«Η πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa Conference League έφερε το ζητούμενο, που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς. Επόμενο ζητούμενο η νίκη στο πρωτάθλημα σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα κι έναν δυνατό αντίπαλο», σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι» που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη με ένα σημαντικό πρόβλημα, αυτό του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκανε σήμερα θεραπεία και πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία. Πρώτος στόχος του τεχνικού επιτελείου η αποκατάσταση κι αποθεραπεία των παικτών που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λίνκολν. Έτερος στόχος η ενεργοποίηση των υπόλοιπων παικτών, προκειμένου να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα όταν τους ζητηθεί.

Έτσι λοιπόν οι βασικοί στο Victoria Stadium έκαναν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσεις με μπάλα αλλά και στην κυκλοφορία και την κατοχή.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα