Μοχαμάντι: «Συναρπαστικό που είμαι στην ΑΕΚ, θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις» (vid)

Μοχαμάντι: «Συναρπαστικό που είμαι στην ΑΕΚ, θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις» (vid)

Newsroom
Μοχαμάντι: «Συναρπαστικό που είμαι στην ΑΕΚ, θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις» (vid)

bet365

Ενθουσιασμένος ο Μιλάντ Μοχαμάντι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Υπόσχεται ότι θα δώσει τα πάντα και αισθάνεται όμορφα που θα έχει συμπαίκτες τους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί.

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αμέσως μετά, ο 27χρονος Ιρανός διεθνής μπακ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο AEK TV, όπου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που ήρθε στην ΑΕΚ και σμίγει με τους συμπατριώτες του Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί. Ο Μοχαμάντι τόνισε πως θα βάλει όλες του τις δυνάμεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα για να βοηθήσει στις επιτυχίες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοχαμάντι στην κάμερα του AEK TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, έχω δει την ομάδα και όλα είναι τέλεια. Οπότε περιμένω να κάνω την πρώτη μου προπόνηση με το γκρουπ.

Όταν μπήκε και είδα τον Καρίμ ήμουν πολύ χαρούμενος. Δύο αρχηγοί του Ιράν παίζουν στην ΑΕΚ. Για εμένα είναι πολύ καλό. Έχω δύο μεγάλους παίκτες του Ιράν, που είναι αρχηγοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ μαζί τους. Επίσης, ο Σιμάνσκι είναι πολύ καλός παίκτης. Ήμουν μαζί του στην Αχμάτ Γκρόσνι, στη Ρωσία. Είναι ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης.

Με αυτή τη φανέλα θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα τα δώσω όλα, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και ελπίζω επίσης οι οπαδοί να μας στηρίξουν, γιατί είναι πολύ σημαντικό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα