Ατρόμητος: Συμφώνησε και υπογράφει και ο Γιαννιώτης

Ατρόμητος: Συμφώνησε και υπογράφει και ο Γιαννιώτης

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Συμφώνησε και υπογράφει και ο Γιαννιώτης

bet365

Νέα σπουδαία μεταγραφή για τον Ατρόμητο ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Ανδρέα Γιαννιώτη ο οποίος επιστρέφει στο Περιστέρι μετά από μόλις λίγους μήνες.

Άλλη μια σημαντική μεταγραφή για τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με το Atromitistas οι Περιστεριώτες συμφώνησαν σε όλα με τον έμπειρο τερματοφύλακα ο οποίος θα υπογράψει για ένα χρόνο με οψιόν για άλλο ένα.

Ο Γιαννιώτης είχε μείνει ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και συμφώνησε σε όλα με τον Ατρόμητο στον οποίο επιστρέφει μετά από μόλις λίγους μήνες στην ομάδα αφού και την περσινή σεζόν φόρε την φανέλα του Ατρόμητου.

Πλέον με την απόκτηση του Γιαννιώτη, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο στην μάχη που θα δώσει για μια θέση στα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα