Ολυμπιακός: D-Day για Ροντρίγκες 

Ολυμπιακός: D-Day για Ροντρίγκες 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: D-Day για Ροντρίγκες 

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει το περιθώριο έως και αύριο Παρασκευή να κλείσει και τυπικά τον Γκάρι Ροντρίγκες, με την εκτίμηση να παραμένει ότι θα πιάσει Λιμάνι.

Σε μία μεταγραφή προφανώς μπορεί να προκύψουν ανατροπές. Αυτή τη στιγμή πάντως παρά τη διαφορά που υπήρχε μεταξύ Γκάρι Ροντρίγκες και Ολυμπιακού για το συμβόλαιό του (για έναν παίκτη που είχε συμβόλαιο της τάξεως των 4.5 εκατ ευρώ τα προηγούμενα χρόνια) οι εκτιμήσεις συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο έμπειρος εξτρέμ θα κλείσει έστω και την Παρασκευή, που είναι η τελευταία ημέρα για τους ελεύθερους.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε και μες στο φετινό καλοκαίρι να πάρει τον παίκτη αλλά και πέρυσι. Εκτός από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, που παίζει εξτρέμ αλλά και επιθετικός υπάρχει και το ζήτημα του Σιόβα.

Παρότι φαινόταν ότι υπάρχει μία βάση για να προχωρήσει η υπόθεση του έμπειρου σέντερ μπακ αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως είναι τόσο προχωρημένη ώστε να κλείσει οριστικά. Εξάλλου όλα θα κριθούν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Εκτός των άλλων υπάρχει και ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ απόψε.

SUPERLEAGUE NEWS FEED