Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Ροντρίγκες (vid)

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Ροντρίγκες (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Ροντρίγκες (vid)

bet365

Οι ενδείξεις για την περίπτωση του έμπειρου εξτρέμ είναι θετικές και όλα δείχνουν πως θα επέλθει συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Οι συζητήσεις της πλευράς του παίκτη με τον Ολυμπιακό γίνονται εδώ και μέρες και πλέον βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες θεωρείται μία ευκαιρία για τους Πειραιώτες στο σκεπτικό πως ο Λόπες μπορεί να παίζει και δεκάρι και έτσι να προστεθεί μία ακόμα λύση για τα εξτρέμ. Επίσης εφόσον τελειώσει και τυπικά η υπόθεση του θα είναι ένας παίκτης που θα μπορεί να μείνει και του χρόνου.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ έμεινε ελεύθερος ως γνωστόν και μέχρι την Παρασκευή υπάρχει περιθώριο για να κλείσει και τυπικά. Στα 30 του χρόνια παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και μοναδικός προωθημένος. Είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι αλλά έχει ολλανδικό διαβατήριο και τα τελευταία χρόνια είχε υψηλά συμβόλαια.

Ο Ροντρίγκες, γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 1990, έπαιζε μέχρι πρότινος στην Αλ Ιτιχάντ. Φφέτος έχει κάνει δύο συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλω σε Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, Έλτσε, Λέφσκι Σόφιας, Άντο Ντε Χάαγκ. Με τον ΠΑΟΚ ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε 58 συμμετοχές, σημείωσε 13 γκολ και μέτρησε 14 ασίστ.

Σε αυτή τη φάση όλα δείχνουν πως η υπόθεση του Ροντρίγκες θα πάει μέχρι τέλους και θα κλείσει έως την Παρασκευή. Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες δηλαδή αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στο deal. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε και μες στο φετινό καλοκαίρι να πάρει τον παίκτη αλλά και πέρυσι.

* Το θέμα του Σιόβα διατηρείται ανοιχτό αλλά σε αυτή τη φάση δεν προκύπτει ούτε προχωρημένη διαπραγμάτευση ούτε κάτι οριστικό ή κλεισμένο σε σχέση με τον πειραϊκό σύλλογο. Το συγκεκριμένο μέτωπο βέβαια υπάρχει καιρό τώρα και η εκτίμηση των πρωταθλητών προς τον έμπειρο στόπερ δεδομένη με τη διαφορά πως ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος από σέντερ μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα