Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Αντώνης Νικοπολίδης

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Αντώνης Νικοπολίδης

Newsroom
Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Αντώνης Νικοπολίδης

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε το πόστο του προπονητή της U19.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε αναλάβει τη θέση του υπευθύνου των ακαδημιών του Ολυμπιακού και του προπονητή της U19 τον Οκτώβριο του 2019.

Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα αποτελεί παρελθόν. Ο επί σειρά των γκολκίπερ των ερυθρόλευκων αποχαιρέτησε τους τέως πια συνεργάτες του την Τρίτη (14/9), τους παίκτες του, αλλά και φυσικά όλους όσοι εργάζονταν στο προπονητικό του Ρέντη.

Την Τετάρτη (15/9) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους Σπύρο Χριστόπουλο, Άλεν Βέλιτς, Δημήτρη Μπενετάτο, Γρηγόρη Κωνσταντακόπουλο, Σοφία Μαρτίου και Ειρήνη Μάνθου.

Ο Σπύρος Χριστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Κ19 ενώ παράλληλα θα είναι επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της ακαδημίας. Ο Άλεν Βέλιτς, αναλυτής της ακαδημίας και συνεργάτης προπονητής στον Ολυμπιακό Κ17.

Ο Δημήτρης Μπενετάτος θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Κ16. Ο Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος, προπονητής φυσικής κατάστασης στον Ολυμπιακό Κ16 και υπεύθυνος γυμναστηρίου ακαδημίας.

Η Σοφία Μαρτίου, υπεύθυνη για τη βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων μέσω εναλλακτικών δραστηριοτήτων και άλλων αθλημάτων. Η Ειρήνη Μάνθου, διατροφολόγος της ακαδημίας και της Β’ ομάδας.

Επίσης, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις μεταγραφές που έκανε στην ακαδημία. Ο Μάριος Σπυριδάκης (24/9/03) και ο Ιάγο Ιμπαγάσα (5/5/03) ανήκουν πλέον στο δυναμικό των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι μεταγραφές ανά ηλικιακή ομάδα:

Κ19: Κυριάκος Κυρσανίδης, Μιχάλης Άνθης, Περικλής Ντέλλας, Ισίδωρος Κουτσίδης.

Κ17: Μάριος Κατσανεβάκης, Αντώνης Φανάρας, Λάμπρος Κακακιός, Αλέξανδρος Ευαγγέλου, Βασίλης Πιστικός, Γρηγόρης Σαββάκης.

Κ16: Δημήτρης Νικολακούλης, Πασχάλης Τουφάκης, Αναστάσιος Λούπας, Χρήστος Αλεξιάδης.

Κ15: Γιώργος Τσιρίνης, Απόστολος Γκόγκος, Κωνσταντίνος Γκρόζος, Άγγελος Τζώρτζης, Νίκοστρατος Ζουριδάκης, Δημήτρης Ρουμελιώτης, Χρήστος Τσερεβελάκης, Άλκης Οσάφι.
Κ14: Γιώργος Νικολαΐδης, Μιχάλης Καμμάς, Άγγελος Κίκινας, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Δημήτρης Καππάτος.

Κ13: Κωνσταντίνος Βαρέσης, Θεμιστοκλής Παροτσίδης, Σταύρος Γορανίτης.

Κ12: Αλκιβιάδης Καψιώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα