Παναθηναϊκός: Μπήκε και βάζει πλώρη για ΠΑΣ ο Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Μπήκε και βάζει πλώρη για ΠΑΣ ο Μαουρίσιο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μπήκε και βάζει πλώρη για ΠΑΣ ο Μαουρίσιο

bet365

Ο Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ενόψει ΠΑΣ. Εκτός για 3-4 εβδομάδες ο Σιδεράς.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και η προπόνηση στο Κορωπί ήταν σε αρκετά έντονο ρυθμό.

Ο Μαουρίσιο μετά το ατομικό που έκανε την Τρίτη μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους και αυτό ήταν απόλυτα θετικό νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ωστόσο, προέκυψαν και δύο αρνητικές ειδήσεις, αφού ο Αϊτόρ αποχώρησε προληπτικά λόγω ενόχλησης στο ισχίο, ενώ, ο Σιδεράς υπέστη κάταγμα στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και θ' απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες.

Ο Σένκεφελντ και ο Κουρμπέλης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μπεκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσο για το πρόγραμμα της ημέρας, είχε ασκήσεις δύναμης, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και το πρόγραμμα έκλεισε με διπλό στα τρίτα τέταρτα του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα