Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Βαλμπουενά» (vid)

Newsroom
Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Βαλμπουενά» (vid)

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στην ανάλυσή του ανέφερε πως ορθώς δεν δόθηκαν στην πρεμιέρα της Super League Interwetten πέναλτι υπέρ των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 49 δευτερολέπτων έκανε μνεία μόνο για 2 φάσεις της 1ης αγωνιστικής στην δική του φετινή πρεμιέρα του σχετικού διαιτητικού report. Μία στο ΠΑΟΚ - ΠΑΣ για χέρι του Κάργα και μία για το κράτημα στον Βαλμπουενά στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Ειδικότερα η κρίση του για αυτές τις φάσεις:

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ για χέρι - πέναλτι του Κάργα: Δεν είναι αντικανονική η ενέργεια του αμυντικού και δεν μπορεί να δοθεί πέναλτι.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος για κράτημα στον Βαλμπουενά: Η ΚΕΔ / ΕΠΟ συμφωνεί πως η επαφή ήταν ελάχιστη και ότι δεν είναι ικανή για παράβαση. Επίσης έχουν ενημερωθεί οι αξιωματούχοι διαιτησίας πως η ελάχιστη επαφή δεν τιμωρείται και με βάση τις οδηγίες της UEFA.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα