Παναθηναϊκός: Με ατομικό ξεκίνησε ο Μαουρίσιο ενόψει ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Με ατομικό ξεκίνησε ο Μαουρίσιο ενόψει ΠΑΣ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με ατομικό ξεκίνησε ο Μαουρίσιο ενόψει ΠΑΣ

bet365

Ο Μαουρίσιο δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό στην επιστροφή στη δουλειά μετά το ρεπό της Δευτέρας και την έναρξη της προετοιμασίας για το επόμενο ματς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα της νίκης (4-0) επί του Απόλλωνα Σμύρνης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο, δυο μέρες μετά αισθανόταν αρκετά καλύτερα στους προσαγωγούς.

Αυτό έδινε αισιοδοξία και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της επίσκεψης της ομάδας στα Γιάννενα, το προσεχές Σάββατο, για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Μαουρίσιο το πρωί της Τρίτης στην επιστροφή των «πράσινων» στο Κορωπί για δουλειά, έκανε ατομικό, ενώ, το δικό τους ειδικό πρόγραμμα συνέχισαν και οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Μπεκ.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα