Κυριακή ή Παρασκευή ο αγώνας Ιωνικός - Άρης

Newsroom
Κυριακή ή Παρασκευή ο αγώνας Ιωνικός - Άρης

bet365

Εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα του Ιωνικού καθώς μετά από αίτημα της Αστυνομίας θα οριστεί να διεξαχθεί είτε την Κυριακή (19/9) είτε την Παρασκευή (12/9).

Το βέβαιο είναι ότι θα αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Ιωνικού με τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League καθώς είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18/9). Για την ακρίβεια, λόγω των εκδηλώσεων που προβλέπεται να λάβουν χώρα - συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - η Αστυνομία έστειλε αίτημα μετάθεσης της ημέρας του αγώνα.

Και αυτό γιατί εκείνη την ημέρα έχουν προγραμματιστεί πορείες και διαδηλώσεις. Η απόφαση ανήκει στη Superleague και αναμένεται να κοινοποιηθεί εντός της ημέρας, εφόσον ολοκληρωθούν οι επαφές με την Αστυνομία ούτως ώστε να εγγυηθεί η τελευταία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Αναλόγως, ο αγώνας θα οριστεί είτε την Κυριακή (19/9) είτε την Παρασκευή (17/9). Ο επόμενος αγώνας για τον Άρη - για την 3η αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό - έχει οριστεί για τις 22 του Σεπτέμβρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα