Λουτσέσκου: «Είμαστε στην αρχή κάτι νέου» (pic & vid)

Λουτσέσκου: «Είμαστε στην αρχή κάτι νέου» (pic & vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Λουτσέσκου: «Είμαστε στην αρχή κάτι νέου» (pic & vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω την ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να βρει τον καλό εαυτό του στο πρώτο ματς των ομίλων του Europa Conference League.

H ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπαθεί να διώξει το κλίμα του αρνητισμού και με μια αγαπημένη του ατάκα να αλλάξει το κλίμα πέριξ της Τούμπας.

«Είναι πάντα δύσκολο να ξεκινάς με ήττα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να διαχειριστούμε την κατάσταση. Είμαστε στην αρχή κάτι νέου», αναφέρει ο Ρουμάνος τεχνικός, που είδε τα εντυπωσιακά ρεκόρ του να γίνονται «σκόνη και θρύψαλα» στην πρεμιέρα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να συμπληρώνει κάτι που έχει ειπωθεί πολλάκις από το στόμα του προπονητή της: «Είμαστε στην αρχή της αρχής».

Στροφή στην Ευρώπη με αλλαγές

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αφήσει πίσω του την περιπέτεια με τον κορονοϊό και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο γήπεδο. Σε πρώτη φάση, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα κάνει ένα δεύτερο τεστ, ακολουθώντας πιστά όλα τα πρωτόκολλα κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, από αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ετοιμαστεί για το πρώτο από τα τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια, με την αποστολή του να αναχωρεί νωρίς για το Γιβραλτάρ, όπου θα αντιμετωπίσει την Λίνκολν. Ο Σίντζι Καγκάβα θα μείνει Θεσσαλονίκη καθώς είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, το ίδιο ισχύει και για τους Ροντρίγκο Σοάρες, Ίνγκι Ίνγκασον, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα